tiistai 6. toukokuuta 2008

Käytännön asioiden järjestelyä

Noniin, ja terveiset täältä -yllätys, yllätys- sateisesta Islannista! Eilen tulin iltapäivällä ja asettauduin taloksi talolle. Oli muuten uusittu Icelandairin 757:n sisustukset. Hienot nahkapenkit ja jokaiselle oma interaktiivinen näyttö, josta (maksusta) voi valita elokuvia, pelejä yms. ajan kuluksi. Eikä muuten peritty mitään ylipainomaksua. Lähtöselvityksessä virkailija vaan laittoi "heavy, 25 kg" tagin laukkuun. No parempi mulle niin :)

Tämä päivä on mennyt toistaiseksi käytännön asioiden järjestelyssä. Islantilainen pankkikortti on lompakossa, Islantilainen SIM kortti puhelimessa, läppärin sain vihdoin kytkettyä langattomaan verkkoon (töissä siis, kotona talolla ei ole nettiyhteyttä). Tänään pitäisi ehkä vielä päästä hakemaan autoa, tai jos ei tänään, niin sitten myöhemmin. Vähän sellanen manjana meininki. Loppuviikoksi on kaikenmoista kokousta, palaveria ja kiertoajelua nähtävyyksillä (!) liittyen siihen kokoukseen kylläkin. Tänään mut esiteltiin (islanniksi) täällä maatalousyliopiston pääpaikassa muulle ympäristöpuolen henkilökunnalle ihan aploodien kanssa, :DD. Tässähän tuntee ittensä melkein tärkeeksi ...

Kuvia tänne laittelen kunhan sää on vähän kuvauksellisempi. Vaikkapa siitä "omasta" vesiputouksesta talon takapihalla, merinäköalasta olkkarin ikkunoista tai naapurin pellolla laiduntavista issikoista.

Ei kommentteja: